Smarta digitala printlösning för tillverkande företag

Det har skett många framsteg inom tillverkningsbranschen de senaste åren vilket bidragit till många fördelar. Förutom att du numer kan investera i specialiserade märksystem och skrivare kan du också få skräddarsydda helhetslösningar. Dessutom är innovationerna inom branschen oerhört avancerade, eftersom de är digitaliserade och betydligt mer kostnadseffektiva.

Satsa på den senaste tekniken

Just nu pågår en kapplöpning om vem som först kan anpassa sig inför framtiden. Den senaste tekniken ger dig möjlighet att ta steget redan nu. Förbättringarna kan du se direkt, då allt från datummärkning av kartonger, streckkoder och serialiserad data går snabbare att få fram. Dessutom finns specialiserade maskiner.

Oavsett om du behöver märksystem, industriella maskiner eller skrivare kan du hitta varianter som passar din tillverkningsprocess. När du är i behov av laserskrivare kan du välja antingen en CO2-laser eller en fiberlaser. En annan variant är olika sorters strålmaskiner som bläckstråleskrivare och termisk bläckstråleskrivare.

Beroende på vilket behov du har finns tryckvarianter som Print and Apply samt Drop on Demand. Dessutom finns även en typ av tryckmaskin som fungerar genom övertryck med värmetransfer.

Inte sällan är tillverkningsprocesser ofullständiga. Det kan handla om att märkstationen inte har möjlighet att utföra samtliga steg i tillverkningsprocessen. Du kan kolla här och få hjälp av produktmärkningsföretaget Domino med innovativa helhetslösningar.

About Author: Janne Persson